Luftballong – en perfekt upplevelse att kombinera med ett restaurangbesök

Luftballong – en perfekt upplevelse att kombinera med ett restaurangbesök

Att äta på restaurang i all ära men en lyckad kväll behöver mer än så. En av våra favorit sysselsättningar i Stockholm är att flyga luftballong. Det är ett spännande och vackert sätt att få uppleva staden från ett helt nytt perspektiv.

Köp presentkort till luftballong

Precis som de flesta spännande upplevelserna är luftballong en utmärkt present att ge bort. Och idag kan man köpa presentkort för luftballong i Stockholm som gäller i 3 år så att man kan boka in det när de passar bäst.

Man kan köpa ett presentkort till en eller två personer och kan sedan boka in upplevelsen mellan maj och september. En flygning varar i cirka 1 timme och man når höjder på upp till 1 000 meter. Hela upplevelsen tar cirka 3-4 timmar då den även inkluderar säkerhetsgenomgång, förberedelse av ballong med mera. Efter genomförd flygning så sker även ett obligatorisk champagnedop för alla nya ballongflygare.

Tänk på att man alltid flyger i grupp och att ni kommer få dela ballongen med andra deltagare.

Vad kostar det att flyga luftballong i Stockholm?

Att flyga luftballong är en prisvärd upplevelse som passar bra om man vill skämma bort sig själv eller någon i sin närhet. Ett presentkort för en person kostar idag 2 195 kronor men bokar man för två personer får man lite rabatt och kostnaden landar på endast 3 990 kronor.

Båda priserna inkluderar som sagt 1 timmes flygning, och eftersom flygningarna genomförs över centrala Stockholm kan man efteråt snabbt ta sig till en av alla underbara restauranger som man hittar i huvudstaden.

Det rekommenderas att man bär slitstarka kläder vid flygningen, framför allt eftersom avgång och landning ofta sker på större fält där det kan vara lerigt och smutsigt. Därför kan det vara en bra idé att ha med sig ett ombyte så att man kan klä upp sig för det efterföljande restaurangbesöket.