Planera en annorlunda och fartfylld dag i Stockholm

Planera en annorlunda och fartfylld dag i Stockholm

Välkommen till Stockholm, en stad som bubblar av liv och rörelse, och erbjuder något för alla smaker. Oavsett om du är här över helgen eller bara för en dag, finns det gott om möjligheter att göra din vistelse både minnesvärd och spännande.

Denna guide är skapad med syftet att ge dig och ditt sällskap inspiration till fartfyllda och roliga aktiviteter som passar perfekt in i en upplevelserik dag. Från adrenalinpumpande äventyr till avkopplande stunder med god mat och dryck – Stockholm har allt du kan önska dig för en oförglömlig upplevelse.

1. Besök en av stadens skateparker

Att åka till en skatepark kan tyckas otippat och väldigt nischat, men det är absolut något vi skulle rekommendera, framför allt om du har barn.

I vissa parker kan du boka nybörjarkurser för både barn och vuxna, och som man brukar säga – bättre sent än aldrig. Så varför inte ge en av Sveriges snabbast växande sporter ett försök? I Stockholm finns det även möjlighet att vara publik på större skatetävlingar vilket garanterat blir en upplevelse ni sent kommer att glömma.

Läs mer om de bästa skateparkerna i Stockholm (och resten av landet) på Brädkultur.se, ni kan även besöka Brädkulturs fysiska butik på Stureplan för tips om allt som rör skateboards.

2. Bowling och öl på John Scott Sveavägen

Vi vill också slå ett slag för John Scott’s pub på Sveavägen. 

Denna välkända mötesplats erbjuder inte bara bowlingbanor och shuffleboard i toppklass utan serverar även ett brett utbud av öl och andra drycker.

Efter några spännande spel kan du slå dig ner i baren eller restaurangen för att njuta av klassisk pubmat i en avslappnad och trevlig atmosfär.

3. Middag, biljard, jaktsimulation och golf på Ballbreaker

Ett annat bra stopp på dagen är en tur till Ballbreaker, där du kan uppleva en rad olika aktiviteter.

Här kan du och ditt sällskap njuta av en utsökt middag och sedan testa era färdigheter i biljard, prova på en jaktsimulation eller spela golf inomhus. Ballbreaker är den perfekta platsen för dig som söker en mångsidig upplevelse med både mat och underhållning under samma tak.

4. O’Learys Go-cart i Kista

Ta fart och spänning till nästa nivå med go-cart på O’Learys i Kista. Denna aktivitet är perfekt för hastighetsälskare och erbjuder en adrenalinfylld upplevelse på deras inomhusbana. Efter racet kan du och dina vänner ta del av O’Learys breda utbud av mat och dryck, vilket gör det till en utmärkt plats för både action och avkoppling.

5. VREX – Virtuell verklighet

En annan alternativ upplevelse som vi starkt rekommenderar är ett besök hos VREX där du kan dyka in i den virtuella verklighetens värld. Med en mängd olika VR-upplevelser att välja mellan, från spännande äventyr till samarbetsbaserade spel, finns det något för alla.

VREX erbjuder en unik upplevelse där teknik möter nöje både mitt inne i stan och i Bromma.