Skydda godset effektivt

Skydda godset effektivt

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Tips

Se till att du skyddar ditt gods ordentligt under exempelvis transport. 

Fixera godset

Sträckfilm är en populär produkt som effektivt skyddar inom så väl lagring som transport. En sträckfilm skyddar mot smuts, damm och fukt. Men den ger även ditt gods en bra och stadig fixering på lastpallen – allt för att ditt gods ska vara skyddat på allra bästa sätt. Det här är ett väldigt bra sätt att hålla samman gods på. Se till att du väljer sträckfilm av hög kvalitet. Sträckfilm från Pacson är ett väldigt bra val. Här hittar du ett stort sortiment av sträckfilm. Om du vill skydda ditt gods från insyn, väljer du förslagsvis en svart sträckfilm. Önskar du andra färger? Inga problem – det går att ordna allt efter dina behov och önskemål! Här hittar du så väl handsträckfilm samt hållare för manuell hantering som maskinsträckfilm och sträckfilmsmaskiner. 

Sträckfilm och toppark – oslagbar kombination

Om du vill säkra ditt gods på ytterligare sätt rekommenderas att du använder dig av toppark. Då skyddas ovansidan av godset under transkport eller om det lagras utomhus. Toppark är en plastfilm som sätts över godset, och precis som sträckfilmen skyddar det effektivt mot smuts, damm och fukt. Det finns ett brett utbud av toppark på marknaden och du hittar både transparenta och färgade sådana. Ett tips är att välja transparent toppark eftersom du då lätt ser godset. Det kan vara praktiskt vid hantering samt sortering.
Färgade toppark är smart att ha för att skilja ut olika gods på exempelvis lagret. Toppen när du vill organisera lagret på allra bästa sätt!
Det går alldeles förträffligt bra att använda toppark tillsammans med sträckfilm. Då får du en absolut fullständig lastsäkring under hela transporten. Sträckfilmen skyddar och säkrar då godset från sidorna och topparket, å sin sida, skyddar mot damm, smuts och fukt från ovansidan. Här får du således en komplett skyddslösning där risken för skador minimeras.