Vilka är vi på Stockholmsrestauranger.se?

Vår passion för Stockholms restauranger

På vår webbplats är vi dedikerade till att erbjuda en omfattande och detaljerad guide till alla restauranger i Stockholm. Vi strävar efter att vara den främsta resursen för både invånare och besökare som vill upptäcka stadens rika, varierade och spännande matscen.

Vår ambition är att göra det enkelt, smidigt och inspirerande att hitta rätt restaurang för varje tillfälle, oavsett om du söker en avslappnad lunch eller en romantisk middag.

Vår Resa

Vår resa började med en enkel insikt: Stockholm förtjänar verkligen en plattform som fångar essensen av dess mångfacetterade och dynamiska matscen. Som passionerade matälskare och hängivna stockholmare har vi ägnat otaliga timmar åt att utforska varje hörn av vår älskade stad, från mysiga kvarterskrogar till eleganta restauranger.

Våra personliga erfarenheter och upptäckter ligger till grund för denna unika guide, skapad för att dela vår djupa kärlek till mat med dig och hjälpa dig att upptäcka nya smakupplevelser.

Vår Vision

Vi strävar efter att erbjuda den mest kompletta och aktuella katalogen över Stockholms restauranger. Från dolda pärlor i charmiga gränder till prisbelönta krogar i rampljuset, vår guide speglar stadens dynamiska och ständigt föränderliga matlandskap.

Vår ambition är att inspirera dig till nya smakäventyr och hjälpa dig att upptäcka din nästa favoritrestaurang.

År 2015: Lansering av Stockholmsrestauranger.se

År 2017: Utökning av recensionsplattformen

År 2019: Början på samarbeten med restauranger

År 2021: Över 1000 restauranger recenserade

Möt vårat engagerade team

Bakom kulisserna arbetar ett passionerat team av lokala matentusiaster. Vi kombinerar vår djupa kunskap om Stockholms gastronomiska historia med en ständig nyfikenhet på nya trender och innovationer.

Vårt engagemang garanterar att du alltid får tillförlitlig, aktuell och inspirerande information.

SR4
SR2
SR3

Kontakta oss

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig, så ska vi hjälpa dig på bästa sätt!

Rulla till toppen